fbpx

Events i Den Blå Kirke

Vi holder løbende events/arrangementer i Den Blå Kirke.
Hold øje her på siden eller følg med vores Facebookside

Winemakers Dinner – Domaine Zind Humbrecht

Til foråret 2020 får vi fint besøg fra Alsace, nemlig et af vinverdenens helt store navne: Olivier Humbrecht MW.

Det er den lokale vinbar, Vinsted, der har fået så stort et navn til landet, og afholder i den forbindelse middag i samarbejde med Resumé i Den Blå Kirke.

Olivier Humbrecht MW fortæller i løbet af aftenen om sin vin, sit syn på biodynamik og økologi.
Olivier vil naturligvis også kommentere på de enkelte vine under middagen.

Resumé og Vinsted inviterer indenfor i Den Blå Kirke til en hyggelig aften med en masse vin.

Torsdag d. 26. marts kl. 19.00

Lundevej 5, 5700 Svendborg

Middagen består af snacks, 4-retters menu samt kaffe og sødt, til maden serveres der naturligvis vine fra Dom. Zind Humbrecht.

Snacks med et strejf af Alsace:
Friterede snegle med fermenteret hvidløg
Syltet sandart med falsk surkål og persille- østerssauce
Terrin af foie gras de canard med hengemte hyben
Tarte Flambée med alsacisk bacon og simreløg
ZIND – 2016

Forret:
Rimmet kammusling med aromatisk karry,
milde jordskokker, æble og butterdej
Türckheim – Pinot Gris 2017
Roche Calcaire – Pinot Gris 2016

Mellemret:
Stegt torsk med luftig brunet smør,
brændt pomelo, grønne bønner og endive
Roche Granitique – Riesling 2017
Clos Häuserer – Riesling 2008

Hovedret:
Ristet pighvar med friskrevet vintertrøffel,
skorzonerrødder, spinat og cremet hummersauce
Clos Windsbühl – Chardonnay 2016

Dessert:
Oxideret pære med frossen gran,
blød marengs, hasselnød og rosmarinis
Clos Jebsal – Vendange Tardive Pinot Gris 2011

Kaffe/te med udvalg af søde sager
Marc de Gewürztraminer

Køb billet her

Obs. Vi gør opmærksom på, at middagen foregår ved fællesborde
Man sidder selvfølgelig sammen med dem, man har købt billetter med.

Skaldyrsaften med Dues Vinhus

Resumé og Dues Vinhus inviterer indenfor i Den Blå Kirke til en hyggelig aften med en masse vin.

Fredag d. 14. februar kl. 18.00

Lundevej 5, 5700 Svendborg

Middagen består af snacks, 4-retters menu samt vine fra Dues Vinhus

Snacks:
Komprimeret agurk med creme fraiche 50% og sikrom
Friteret frølår i røg og damp med sprød mos
Butterdej med safrancreme og små sandrejer
Cremet kulmule med forårssyltede hvide asparges

5-retters menu:
Gyldenristede kammuslinger med
syltet sagogryn, jordskokker og østers- persillesuppe

Souffle af gedde med kardemomme,
variation af græskar og pure på græskarkerner

Bagt helleflynder med revet trøffel,
luftige kartofler, purløg og kartoffelchips

Stegt mørksej med valnøddepanade,
rå kastanjer, vinterkål og Karl Johansauce

Oxideret pære med blød marengs,
frossen gran, hasselnød og rosmariniscreme

UDSOLGT

Obs. Vi gør opmærksom på, at middagen foregår ved fællesborde
Man sidder selvfølgelig sammen med dem, man har købt billetter med.