Fisk- og skaldyrsaften på terrassen
Fisk- og skaldyrsbuffet med drikkevarer ad libitum
Kl. 18.00 – 21.00 udvalgte fredage og lørdage i juli
Lundevej 5, 5700 Svendborg
Fisk- og skaldyrsbuffet:
Rimmet laks med avocado, revet glaskål og aromatisk citrus
Lakseriliette med kinaradise, syltede hvide asparges og rugknas
Skalstegt tun med granatæble, kikærter, bitre salater og ingefærsauce
Store ”pil selv rejer” med ægte mayonnaise og grillede citroner
Taskekrabbekløer med harissa og grønne tomater fra syltehylden
Dampede hjertemuslinger og blåmuslinger i fynsk æblecider
Kammusling i sommerlig bouillon med basilikum, feldsalat og broccoli
Kogte fynske krebs med dild og ekstra fed creme fraiche
Salat med grillet blæksprutte, peberfrugt og nye kartofler
Spæd hjertesalat med vadehavsrejer, nye ærter og vagtelæg
Jomfruhummer fra grillen med salvie og brunet smør
Bagt torsk med sommergrønt og hollandaise med blæk
Udvalg af gode brød og luftigt smør
Det søde punktum:
Lakrids-panna cotta med rabarber og skilt chokolade
Tiramisu med et fynsk tvist og jordbær fra vejboden
Citrontærte med brændt marengs og solmodne blåbær
Drikkevarer ad libitum under hele middagen
Mousserende vin, hvid, rose og rødvin samt diverse øl, saft og sodavand
Kr. 750,- per person
Inklusiv gebyr
Tilkøb af 10 gram Baerii caviar*
Kr. 150,-
Tilkøb af østers au naturel*
Kr. 30,- per stk.
*Kan også tilkøbes på aftenen
Køb billetter herunder:
Fredag d. 10. juli / Lørdag d. 11. juli
Fredag d. 17. juli / Lørdag d. 18. juli
Fredag d. 24. juli / Lørdag d. 25. juli
I tilfælde af dårligt vejr, er der pladser indenfor.