Menuer

Alle menuerne er kun forslag, vi lytter altid til jeres ønsker og tilpasser menuerne efter jeres behov, så I får den mad I vil have.
Priserne finder du under de forskellige pakkeløsninger: Selskaber, Møder, Bryllup osv.

Menuforslag:

Friskbagte rundstykker, franskbrød, grovbrød og rugbrød

Vores eget hjemmelavede boghvedeknækbrød

Ægte fynsk brunsviger og smørcroissants

Letsaltet laks med rygeostcreme, radiser og agurk

Udvalg af velmodne fynske gårdoste

Krydrede spegepølser, røget rullepølse og lufttørret skinke

Lun kalveleverpostej med syltede skovsvampe

Smooth røræg med sprød peberbacon og pølser

Langtidsbagte små tomater med rosmarin og timian

Udvalg af vores hjemmelavede marmelader

Friskskårede frugter og søde tørrede frugter

Tykmælk med hjemmelavet müesli og frugtsirup

Fynsk æblemost og friskpresset appelsinjuice

Friskmalet kaffe, te og økomælk

Priser:
295 kr. for maden
325 kr. med velkomstbobler

Min. 25 personer
Prisen er baseret på 4 timer.

Forslag nr. 1

Valgfri forret på tallerken

Buffeten:

Sprød hjertesalat i mormordressing med radiser, croutons og vagtelæg

Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder

Høbagte rødbeder med bolsjebeder, lagret balsamico og smuldret feta

Crudité af fennikel med estragonemulsion, tørrede oliven og spinatblade

Cous cous med sesamolie, brændte peberfrugter og frisk kruspersille

Langtidssimret unghane med markchampignon, perleløg og rødvinssauce

Rosastegt og mør kalv med saltbagte aspargeskartofler og kold bearnaisecreme

Valgfri dessert på tallerken

_____________________________________________

Forslag nr. 2

Valgfri forret på tallerken

Buffeten:

Salat af marineret blomkål med rosa grape, rimmet porre og kikærter

Grillede courgetter med puffede græskarkerner og rapsolievinaigrette

Gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler

Salat af bagte jordskokker med rå jordskok, citrontimian og hasselnød

Hvedekerner med saltsyltet citron, sprøde urter og marineret rucola

Langtidsstegt svinebryst a la Porchetta med vilde urter og gode rødder

Rosastegt oksefilet med brændte salatløg, rosmarin og kraftig oksesauce

Valgfri dessert på tallerken

(November-December-Januar-Februar-Marts)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Cremet jordskokkesuppe med æble, karryolie, jordskokkechips og kammuslinger

Rimmet laks med revet glaskål, aromatisk citrus, avocadocreme og saltet agurk

Koldpocheret lyssej med soya-ingefærvinaigrette, rosenkålsblade, kikærter og granatæble

Hovedret

Glaseret andebryst i aromatisk peber med skorzonerrødder, syltede skovsvampe og andesky

Langtidsstegt filet af kalv med glaserede beder, selleri i brunet smør og rødvinssauce

Velhængt oksefilet og braiseret kæbe med variation af rødder og sauce med røget marv

Dessert

Citrongræs-panna cotta med blodappelsingelé, orangeknaser og syrlig citrussorbet

Tærte med henkogte kirsebær og hvid chokolade, hertil kirsebærsorbet og chokoladekaramel

Hybenmousse med chokoladeparfait, chokoladekaramel og sprød marengs med hybenrose

(April-Maj-Juni-Juli)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Mosaik af råmarineret oksefilet med persillemayonnaise, sprød maltkiks og bitre salater

Koldrøget laks fra egen rygeovn med rygeostcréme, radiser, skoleagurk og rugcrumble

Letsaltet filet af hellefisk med blomkålspuré, broccolicrudité, syltet glaskål og vilde urter

Hovedret

Krydderurtefyldt unghanebryst med stegt polenta, nye gulerødder og estragon-hønsesky

Helstegt lammekølle med grillet forårsløg, confiteret tomat og sauce med sorte oliven

Stegt kalveculotte med frikassé af forårsgrønt, lille tærte med spinat og aromatisk kalvesauce

Dessert

Citronfromage med sprød citronkage, ananassorbet og braiseret ananas i mørk rom

Lakrids-panna cotta med yoghurtsorbet, hasselnøddecrunch og krydret sirup på lakridsrod

Chokoladetærte med vaniljesyltede rabarber, rabarbergelé og iscréme med tonkabønne

(August-September-Oktober)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Kold ærtesuppe med Svendborgskinke, croutoner, friskbælgede ærter og syrnet fløde

Rødbedegravad laks med morkler, skorzonerrodsfrites, råmarineret porrer og purløgscreme

Enebærsaltet krondyr med marinerede brombær, trøffelmayonnaise og sprødt maltbrød

Hovedret

Glaseret perlehøne med syltede tyttebær, kastanjer, sellerimousse og cremet vildtsauce

Stegt oksefilet med jordskokker i hasselnøddeolie, bagte skalotteløg og sauce med grøn peber

Helstegt dyrekølle med rosmarin hertil saltbagte persillerødder og vildtsauce med syltede bær

Dessert

Nyfortolkning af gammeldags æblekage med ribssorbet, sprøde makroner og vaniljefløde

Honningpocheret pære med intens chokoladesauce, honningkageiscréme og chokoknas

Lemon curd pie med brændt marengs, blåbærparfait, friske blåbær og blåbærcoulis

Det praktiske

Børn under 12 år halv pris. Børn under 3 år er gratis.

Ønskes der buffet som hovedret, er der et tillæg på 45 kr. pr. person.

Vi anbefaler jer at kontakte os til en menusamtale senest 2 måneder før arrangementet afholdes på mail info@denblaakirke.dk eller tlf. 60381367