fbpx

Menuer

Alle menuerne er kun forslag, vi lytter altid til jeres ønsker og tilpasser menuerne efter jeres behov, så I får den mad I vil have.
Priserne finder du under de forskellige pakkeløsninger: Selskaber, Møder, Bryllup osv.

Friskbagte rundstykker, franskbrød, grovbrød og rugbrød

Vores eget hjemmelavede knækbrød

Fynsk brunsviger og smørcroissanter

Cremet laks med avocadocreme, saltet agurk og radiser

Udvalg af gode gårdoste fra nær og fjern

Krydrede spegepølser, røget rullepølse og lufttørret skinke

Lun kalveleverpostej med smørstegte svampe

Cremet røræg med sprød bacon og små krydderurtepølser

Semidried små tomater med rosmarin og timian

Udvalg af vores egne henkogte marmelader

Friskskåret frugt og sæsonens friske bær

Chiagrød med mandel, banan, kokosflager og granola

Fynsk æblemost og syrlig appelsinjuice

Friskbrygget kaffe & udvalg af te
Kaffe, te, isvand og juice står på bordene.

Priser:
295 kr. for maden
335 kr. med velkomstbobler

Min. 25 personer
Prisen er baseret på 4 timer.

Friskbagt brød med pisket smør

Rimmet laks med aromatisk citrus,
revet glaskål, avocadocreme og saltet agurk

Små rømørejer med marineret hjertesalat,
sprøde croutons og ægte mayonnaise

Udvalg af charcuteri med trøffelmayo,
og hjemmelavede lækkerier fra syltehylden

Salat af grønne bønner med granatæble,
mild ingefær og saltede jordnødder

Gulerødder i mange farver med chili,
spidskommen og saltede mandler

Krydderurtefyldt perlehøne med brændte salatløg,
små kartofler og cremet hønsesauce

Chokoladekage Gateau Marcel med
citrussalat, sprøde flager og vaniljeskum

Priser:
375 kr. for maden
415 kr. med velkomstbobler

Min. 25 personer
Prisen er baseret på 6 timer.

Forslag nr. 1

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra vores sæsonmenu

Buffeten:

Sprød hjertesalat i mormordressing med radiser, croutons og vagtelæg

Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder

Høbagte rødbeder med bolsjebeder, lagret balsamico og smuldret feta

Crudité af fennikel med estragonemulsion, tørrede oliven og spinatblade

Couscous med sesamolie, brændte peberfrugter og frisk kruspersille

Langtidssimrede svinekæber med markchampignon, perleløg og simressauce

Rosastegt kalveculotte med saltbagte aspargeskartofler og kølig bearnaisecreme

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra vores sæsonmenu

_____________________________________________

Forslag nr. 2

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra vores sæsonmenu

Buffeten:

Salat af marineret blomkål med rosa grape, rimmet porre og kikærter

”Panzanella” af solmodne tomater, basilikumspesto og små sorte oliven

Salat af gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler

Bagte jordskokker med rå jordskok, citrontimian og sprøde hasselnødder

Hvedekerner med saltsyltet citron, grønne urter og marineret rucola

Sprødstegt og farseret perlehønebryst med vilde urter og gode rødder

Velhængt stegt oksefilet med brændte salatløg, rosmarin og rødvinssauce

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra vores sæsonmenu

Der er et tillæg på kr. 45,- pr. person ved valg af buffet som hovedret

(December-Januar-Februar-Marts)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Bagt filet af torsk med syrlig æblepuré, sprød peberbacon, sellerikompot og estragonsauce

Koldrøget laks fra Kerteminde med små salater, sprødt maltbrød, rygeostcreme og flager af radise

Rimmet kammusling med saltede rischips, granatæble, aromatiske urter og soya- ingefærsauce

Hovedret

Glaseret andebryst i orientalske pebre med skorzonerrødder, stegte kejserhatte, tyttebær og cremet andesky
Gråand kan tilbydes som alternativ i december
Jagtsæsonen slutter d. 31.12

Ballotine af kalvefilet og trøffel med glaserede beder, selleri i brunet smør og kraftig rødvinssauce

Velhængt oksemørbrad og braiseret kæbe med variation af rødder, grillede vinterløg og simresauce
Tillæg på kr. 50,- per person

Dessert

Citrongræs-créme brûlée med blodappelsingelé, syrlig citrusparfait og braiseret ananas i mørk rom

Mazarinkage med hvid chokolademousse, havtornsorbet, chokoladekaramel og havtorngele

Honningpocheret pære med varme krydderier, sprød marengs, pralinebarre og hasselnøddeiscreme

(April-Maj-Juni-Juli-August)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Kold sommergazpacho af agurk og melon med skalstegt tun, friskbælgede ærter og frisk koriander

Mosaik af laks og hellefisk med brændte urter, sprøde blækchips, små salater og skilt muslingesauce

Dampede hvide asparges med friskpillede rejer croutons i brunet smør, strandurter og luftig ramsløgssauce
Tillæg på kr. 25,- per person
Fynske asparges fås kun i maj og juni

Hovedret

Stegt bryst og croquette af lår fra perlehøne med polenta, spæde gulerødder og estragon-hønsesky

Duet af fynsk lam med grillede salatløg, confiteret tomat, bladspinat og sauce med vadouvan

Stegt kalvemørbrad og sprængt kalvebryst med glaserede nye grøntsager, spinattærte og kalvesauce
Tillæg på kr. 50,- per person

Dessert

Citronfromage a la Resumé med vaniljeis, grillede rabarber, citronmåne og sprøde flager af glasur

Panna Cotta med lakridsrod og hvid chokolade, skilt chokolade, solmodne bær og brændt hvid chokolade

Mandel- orangekage med blodappelsinsorbet marinerede jordbær, sprød appelsin og jordbærmousse

(September-Oktober-November)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Souffle af jomfruhummer med små bønner, syrlig æblepuré, grønne urter og cremet hummersauce

Rimmet færøsk laks med milde sennepsfrø, saltet agurk, aromatisk citrus og skilt peberrodssauce

Enebærsaltet dådyr med marinerede ribs, trøffelmayonnaise, små salater og sprød maltkiks

Hovedret

Saftig fasan fra Egebjerg Bakker med tyttebær, glaserede kastanjer, vinterkål og cremet portvinssauce
Fasan tilbydes først fra d. 1. oktober
Jagtsæsonen starter fra d. 01.10

Stegt filet af velfærdsokse med panade af røget marv,  oxiderede rødder, brøndkarsepuré og trøffelsauce

Duet af krondyr med rosmarincrust med vilde svampe, saltbagte persillerødder og sherrysauce med grøn peber
Tillæg på kr. 50,- per person

Dessert

Bagt kirsebærclafoutis med rosmarinsicreme, saltet karamel, kirsebær i eau de vie og karamelflager

Choladefondant med flydende indre med grøn æblesorbet, chokoknaser og kardemommesyltet æble

Citrontærte med flamberet vaniljemarengs blåbærcreme, blåbærparfait og marinerede blåbær

Det praktiske

Børn under 12 år halv pris. Børn under 3 år er gratis.

Ønskes der buffet som hovedret, er der et tillæg på 45 kr. pr. person.

Vi anbefaler jer at kontakte os til en menusamtale senest 2 måneder før arrangementet afholdes på mail info@denblaakirke.dk eller tlf. 60381367