Menuer

Alle menuerne er kun forslag, vi lytter altid til jeres ønsker og tilpasser menuerne efter jeres behov, så I får den mad I vil have.
Priserne finder du under de forskellige pakkeløsninger: Selskaber, Møder, Bryllup osv.

Menuforslag:

Friskbagte rundstykker, franskbrød, grovbrød og rugbrød

Vores eget hjemmelavede knækbrød

Fynsk brunsviger og chokoladecroissanter

Rimmet laks med avocadocreme, saltet agurk og citrus

Udvalg af gode gårdoste fra nær og fjern

Krydrede spegepølser, røget rullepølse og lufttørret skinke

Lun kalveleverpostej med syltede skovsvampe

Cremet røræg med sprød bacon og krydderurtepølser

Semidried små tomater med rosmarin og timian

Udvalg af vores egne henkogte marmelader

Friskskåret frugt og sæsonens friske bær

Chiagrød med mandel, banan, kokosflager og granola

Fynsk æblemost og syrlig appelsinjuice

Friskbrygget kaffe & udvalg af te
Kaffe, te, isvand og juice står på bordene

Priser:
295 kr. for maden
335 kr. med velkomstbobler

Min. 25 personer
Prisen er baseret på 4 timer.

Menuforslag:

Friskbagt brød med pisket smør

Rimmet laks med aromatisk citrus,
revet glaskål, avocadocreme og saltet agurk

Små rømørejer med marineret hjertesalat,
sprøde croutons og hjemmerørt mayonaise

Udvalg af charcuteri med trøffelmayo,
og hjemmelavede lækkerier fra syltehylden

Salat af grønne bønner med granatæble,
mild ingefær og saltede jordnødder

Gulerødder i mange farver med chili,
spidskommen og saltede mandler

Krydderurtefyldt unghane med brændte salatløg,
små kartofler og cremet hønsesauce

Chokoladekage Gateau Marcel med
citrussalat, sprøde flager og vaniljeskum

Priser:
375 kr. for maden
415 kr. med velkomstbobler

Min. 25 personer
Prisen er baseret på 6 timer.

Forslag nr. 1

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra vores sæsonmenu

Buffeten:

Sprød hjertesalat i mormordressing med radiser, croutons og vagtelæg

Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder

Høbagte rødbeder med bolsjebeder, lagret balsamico og smuldret feta

Crudité af fennikel med estragonemulsion, tørrede oliven og spinatblade

Couscous med sesamolie, brændte peberfrugter og frisk kruspersille

Langtidssimret unghane med markchampignon, perleløg og rødvinssauce

Rosastegt og mør kalv med saltbagte aspargeskartofler og kold bearnaisecreme

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra vores sæsonmenu

_____________________________________________

Forslag nr. 2

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra vores sæsonmenu

Buffeten:

Salat af marineret blomkål med rosa grape, rimmet porre og kikærter

Grillede courgetter med puffede græskarkerner og rapsolievinaigrette

Lun salat af gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler

Salat af bagte jordskokker med rå jordskok, citrontimian og hasselnød

Hvedekerner med saltsyltet citron, sprøde urter og marineret rucola

Langtidsstegt svinebryst a la Porchetta med vilde urter og gode rødder

Rosastegt oksefilet med brændte salatløg, rosmarin og kraftig oksesauce

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra vores sæsonmenu

(November-December-Januar-Februar-Marts)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Stegte kammuslinger med æble, karryolie, jordskokkechips og cremet jordskokkesuppe

Letbrændt laks med revet glaskål, aromatisk citrus, avocadocreme og saltet agurk

Koldpocheret lyssej med soya-ingefærvinaigrette, rosenkålsblade, kikærter og granatæble

Hovedret

Glaseret andebryst i aromatisk peber med skorzonerrødder, syltede skovsvampe og cremet andesky

Ballotine af rosastegt kalvefilet med glaserede beder, selleri i brunet smør og kraftig rødvinssauce

Velhængt oksemørbrad og braiseret kæbe med variation af rødder, grillede salatløg og oksesauce
Tillæg på kr. 25,- per person

Dessert

Citrongræs-créme brûlée med blodappelsingelé, syrlig citrusparfait og braiseret ananas i mørk rom

Tærte med henkogte kirsebær og hvid chokolade, hertil kirsebæris og chokoladekaramel

Oxideret pære med flødeis med rosmarin, marengs, granité på granskud og hasselnødder

(April-Maj-Juni-Juli)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Mosaik af råmarineret okse med kruspersille, sprød maltkiks, trøffelmayo og små salater

Koldrøget laks med flager af radise, fynsk rygeost, syltede perleløg og skoleagurk

Dampede hvide og grønne asparges med vadehavsrejer, strandurter og luftig ramsløgssauce

Hovedret

Stegt bryst og croquette af lår fra perlehøne med polenta, spæde gulerødder og estragon-hønsesky

Duet af lam med grillede salatløg, confiteret tomat, nye ærter og sauce med vadouvan

Stegt kalvemørbrad og braiseret kalvebryst med frikassé af forårsgrønt, spinattærte og kalvesauce
Tillæg på 25kr per person

Dessert

Citronfromage a la Resumé med knust gelé, grillede rabarber, citronmåne og sprøde flager af glasur

Solmodne jordbær med små kammerjunker, basilikumskoldskål, vaniljeparfait og sprød marengs

Chokoladetærte med variation af sommerbær, hvid chokoladeis, chokolademousse og skilt chokolade

(August-September-Oktober)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Stegte kammuslinger med æble-sellericrudité, sprød butterdej og cremet jomfruhummerbisque

Rødbedegravad laks med skorzonerrodsfrites, syltede bøgehatte, spæde beder og svampecreme

Enebærsaltet dådyr med marinerede ribs, trøffelmayonnaise, små salater og sprød maltkiks

Hovedret

Saftigt fasanbryst og ”nugget” af lår med tyttebær, glaserede kastanjer, spæd grønkål og portvinssauce

Stegt oksefilet med confiterede jordskokker, oxiderede rødder, spæd spinat og trøffelsauce

Duet af krondyr med rosmarincrust med saltbagte persillerødder og vildtsauce med syltede bær
Tillæg på 25kr per person

Dessert

Nyfortolkning af gammeldags æblekage med nougat, sprøde makroner, søde ribs og vaniljeis

Choladefondant med flydende indre med chokoladeganache, hvidchokoladeis og chokoknas

Lemon curd pie med brændt marengs, blåbæriscreme, friske blåbær og blåbærcoulis

Det praktiske

Børn under 12 år halv pris. Børn under 3 år er gratis.

Ønskes der buffet som hovedret, er der et tillæg på 45 kr. pr. person.

Vi anbefaler jer at kontakte os til en menusamtale senest 2 måneder før arrangementet afholdes på mail info@denblaakirke.dk eller tlf. 60381367