Møder

Lad Den Blå Kirkes mødelokaler danne rammerne om din næste konference. Vores afslappede og hyggelige lokaler er som skabt til alle typer møder, uanset om du ønsker at holde det morgen, middag eller aften. Det er indrettet med moderne faciliteter og AV-udstyr.

Skal du bruge plads, stiller vi den gamle kirkesal til rådighed, som kan rumme 30-100 gæster. Vil du gerne have det lidt mindre, har vi også Loungen med plads til 5-30 gæster.

Uanset hvordan du foretrækker det, sørger vi for lækker mad og kolde såvel som varme drikkevarer.
Læs mere om maden her.

Et møde i Den Blå Kirke følger ikke nødvendigvis en fast skabelon. Vi er meget fleksible, og du er mere end velkommen til at komme med input, så dagen forløber, som du præcis ønsker det. Vi er dog gerne behjælpelige med forslag, og et mødetilbud kunne eksempelvis se ud på følgende måder:

Dagsmøde
Morgenmad med brød, smør, oste, marmelade og energi-smoothie
Frokosttallerken med 5 specialiteter og drikkevarer
Isvand, frisk frugt og grønt i mødelokalet
595 kr.

Heldagsmøde
Morgenmad med brød, smør, oste, marmelade og energi-smoothie
Isvand, frisk frugt og grønt i mødelokalet hele dagen
Frokosttallerken med 5 specialiteter og drikkevarer
2-retters menu sammensat efter årstiden