Selskaber i Den Blå Kirke

I Den Blå Kirke er selskaberne noget helt specielt for os, og vi planlægger hvert selskab ned i detaljer. Derfor foretrækker vi at holde et personligt møde med dig, hvor vi kan sammensætte et arrangement, der passer til dine personlige ønsker, ligesom vi også gerne er behjælpelige med specielle ønsker omkring diætmad og vegetarretter.

Vi ønsker at tilbyde dig råvarerne fra lokale producenter i så stort omfang som muligt, således at du kan smage på det fantastiske udbud af råvarer, som Den Blå Kirke er beliggende ved.

Kirkesalen er den gamle, store flotte kirkesal, som er dekoreret med flotte udsmykninger og har fascinerende højt til loftet. Her er plads til selskaber på op til 100 gæster. Er man over 50 personer, følger loungen med til velkomst m.m.

Loungen er det hyggelige og intime lokale med plads til op til 30 gæster. I loungen er der desuden en bar og det er oftest her vi vil tage imod gæsterne.

Helaftensarrangement

Velkomstbobler med velsmagende snacks
Frit valg fra vores velkomstkort

3-retters sæsonmenu
Frit valg fra vores sæsonmenuer

Udsøgt vinmenu/saftmenu under hele middagen

Friskbrygget kaffe og te med søde fristelser

Bar med øl, vand & vin ad libitum efter maden

Natmad
Frit valg fra vores natmadskort

Kr. 895,- pr. person

Prisen er baseret på et 7 timers arrangement.
Tilkøb af gængse drinks efter maden – Kr. 200,- pr. person.

Læs mere om mulighederne i vores selskabsbrochure

Følg dette link