Selskaber i Den Blå Kirke

I Den Blå Kirke er selskaberne noget helt specielt for os, og vi planlægger hvert selskab ned i detaljer. Derfor foretrækker vi at holde et personligt møde med dig, hvor vi kan sammensætte et arrangement, der passer til dine personlige ønsker, ligesom vi også gerne er behjælpelige med specielle ønsker omkring diætmad og vegetarretter.

Vi ønsker at tilbyde dig råvarerne fra lokale producenter i så stort omfang som muligt, således at du kan smage på det fantastiske udbud af råvarer, som Den Blå Kirke er beliggende ved.

Kirkesalen er den gamle, store flotte kirkesal, som er dekoreret med flotte udsmykninger og har fascinerende højt til loftet. Her er plads til selskaber på op til 100 gæster. Er man over 50 personer, følger loungen med til velkomst m.m.

Loungen er det hyggelige og intime lokale med plads til op til 30 gæster. I loungen er der desuden en bar og det er oftest her vi vil tage imod gæsterne.

Helaftensarrangement

Velkomstbobler med velsmagende snacks
Frit valg fra vores velkomstkort

3-retters sæsonmenu
Frit valg fra vores sæsonmenuer

Udsøgt vinmenu/saftmenu under hele middagen

Friskbrygget kaffe og te med søde fristelser

Bar med øl, vand & vin ad libitum efter maden

Natmad
Frit valg fra vores natmadskort

Kr. 895,- pr. person

Prisen er baseret på et 7 timers arrangement.
Tilkøb af gængse drinks efter maden – Kr. 200,- pr. person.

Listepriser:

Avec – pr. stk.: Kr. 65,-
Baileys – pr. stk.: Kr. 40,-
Gængse drinks – pr. stk.: Kr. 65,-
Alle priser er pr. person, ved mindre andet er skrevet.

Ovenstående eksempler er inkl. stearinlys, hvide stofduge til bordene og simple blomsterdekorationer.

Børn mellem 4 og 12 år er halv pris på ovenstående. Vi tilbyder også særlige børnemenuer.

Lidt praktiske informationer:

Bekræftelse
Efter at vi har aftalt alle detaljer, modtager du en skriftlig & endelig bekræftelse med alle detaljer omkring festen. Du bedes underskrive og returnere til os senest to uger efter modtagelse.

Endeligt antal
Senest 7 dage før festen skal vi kende det endelige antal gæster og information om, hvem der er toastmaster, hvem der er allergiker, diabetiker, vegetar, veganer og kørestolsbruger. Desuden skal vi også bruge en bordplan, så vi kan dække op efter jeres ønsker. Alt sammen information, som er vigtig for at sikre, at du og dine gæster får den bedste service.

Forlængelse af arrangement
Ønskes arrangementet forlænget er prisen 1500 kr. + forbrug pr. påbegyndt time. Efter klokken 20:00 er prisen 2500 kr. + forbrug pr. påbegyndt time.

Minimum 15 personer.

Vi gør opmærksom på at rygning i huset ikke er tilladt.