Vinaften med Lesedi Wines

LØRDAG DEN 7. MAJ 2022 KL. 18.00

Lesedi Wines og Resumé inviterer indenfor i Den Blå Kirke til en hyggelig aften med sydafrikansk vin.
Hans Cramer Øllgaard fra Lesedi Wines fortæller om vinene.

Denne aften ta’r vi på en luksustur til Sydafrika sammen med Lesedi Wines.
Vi skal nemlig smage 7 spændende vine – heraf nogle fra øverste hylde, bl.a. en unik chardonnay, der har fået de højeste udmærkelser – herunder 2 x 96 Point. Denne chardonnay kommer fra en lille mark på kun 0,2 ha fra vingården UVA MIRA. Vi skal i øvrigt også smage rødvine fra UVA MIRA denne aften.

Udvalg af kreative snacks
De Grendel, Årgangschampagne 2017 (MCC) brut

Ret nr. 1:
Dampede hvide asparges fra Torup Bakkegård med søkogte rejer, strandurter og sauce ramsløg
Mimosa Sauvignon Blanc 2021 &
Neethlingshof Sauvignon Blanc 2020

Ret nr. 2:
Mosaik af laks og hellefisk med brændte urter, sprøde blækchips, små salater og skilt muslingesauce
Uva Mira Chardonnay ICON 2017

Ret nr. 3:
Stegt kalvemørbrad og sprængt kalvebryst med glaserede nye grøntsager, spinattærte og kalvesauce
Mimosa Cabernet Sauvignon 2019 &
Uva Mira Shiraz 2019

Ret nr. 4:
Udvalg af gode gårdoste med lækkerier fra syltehylden og knækbrød
Uva Mira Merlot 2016

Snacks & 4 retter inklusiv 7 spændende vine

Kr. 795- pr. person
Bestilling på: info@denblaakirke.dk

Billetter betales på forhånd. Du vil modtage en mail med Mobilepay-nummer til betaling.

Obs. Middagen foregår ved runde fællesborde.